Kütahya'da iki trafik kazasında 4 kişi yaralandı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kütahya'da iki trafik kazasında 4 kişi yaralandı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde iki farklı trafik kazası meydana geldi. İlk kaza Tavşanlı – Harmancık karayolunun 20. kilometresinde gerçekleşti. Otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampole devrildi.

Meydana gelen ikinci trafik kazası ise Derecik yol ayrımında oldu. Bu kazada da sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı. Her iki kazada toplamda 4 kişi yaralandı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ!

Alınan bilgiye göre bir otomobil, Tavşanlı'dan Harmancık istikametine giderken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralı şahıslar itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, ambulans ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine sevk edildi.

TAKLA ATAN ARAÇTA 2 KİŞİ YARALANDI!

Kaza, Tavşanlı-Emet karayolu, Derecik yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada ismi belirtilmeyen 2 kişi yaralandı. Yaralı şahıslar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazalar ile alakalı olarak soruşturmaların başlatıldığı belirtildi. Kaza raporlarının çıkmasının ardından sürücülerden alınacak ifadelerle soruşturmaların kapatılması bekleniyor.