Kütahya'da feci trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde aynı istikamette giden otomobillerin çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralandı.
Kütahya'da feci trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı bir trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasının Harmancık Karayolunun 18. kilometresinde gerçekleştiği bildirildi. Seyir halinde giden otomobile aynı yönde seyreden bir başka otomobilin çarpması sonucunda meydana gelen kazada can pazarı yaşandı.

Kazanın olması ile beraber arkadan çarpılan otomobilde bulunan sürücü ile aynı otomobilde yolcu olan bir kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekibi tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilirken sürücünün hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

FECİ KAZA CAN ALDI

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı Harmancık Karayolu 18. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.D. (75) idaresindeki otomobile, Harmancık istikametine gittiği sırada yine aynı istikamete giden Ahmet T. idaresindeki otomobil arkadan çarptı.

Kazada, sürücü A.D. ile aynı araçta bulunan Feride D. yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan A.D., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili olarak trafik ekiplerinin soruşturma başlattıkları bildirildi. Kazada arkadan çarpan aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazanın neden olduğu tespit edildikten sonra adli işlem yapılıp yapılmayacağına ilgili savcılığın karar vereceği belirtildi.