Kütahya'da av için dağa çıkan adam kalp krizi geçirip öldü
Olay Kütahya'nın Gediz ilçesinde meydana geldi. Arkadaşı ile birlikte dağa domuz avına çıkan adam, aracında arkadaşını beklerken kalp krizi geçirdi.
Araçta rahatsızlanan ve arkadaşına haber vermeye çalışan adamın, geçirdiği kalp krizi sebebi ile hayatını kaybettiği belirtildi.
DAĞDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Mehmet Uyanıker isimli vatandaş domuz avı için gittiği dağda kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Gediz’de sarraflık yapan ve çevresi tarafından çok sevilen Mehmet Uyanıker’in ani ölümü sevenlerini üzdü.
Edinilen bilgiye göre av meraklısı olan Uyanıker arkadaşı ile birlikte dün gece domuz avı için Doğancılar ve Pusatlar Köyü arasında bulunan dağlık alana gitti. Arkadaşı yanında av köpekleri ile beraber domuz sürüsünün peşinden giderken Uyanıker bir başka köpekle aracında kaldı. Aracında rahatsızlanan Uyanıker arkadaşını arayarak durumu bildirmeye çalıştı. Sonrasında aramalara cevap vermemesi üzerine av arkadaşı durumu Uyanıker’in çocuklarına bildirdi.
KÖPEĞİN TASMASINDAKİ ÇİP SAYESİNDE BULUNDU
Çocuklarının haber vermesi üzerine Çavdarhisar 112 ekibi ve Jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri Uyanıker’in yanında bulunan köpeğin tasmasında takılı çip sayesinde yerini tespit etti. Belirlenen alana giden ekipler aracın içinde şahsın cesedi ile karşılaştılar. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın kalp krizi geçirdiği belirlendi.
Uşak dahil 4 ilde yasaklı madde operasyonu! 15 zanlı adliyeye sevk edildi
İzmir Konak'ta eğlence mekanına saldırı!
Aydın'da tren çarpan kimliği belirsiz kişi hayatını kaybetti
Aktarılan habere göre Uyanıker'in cenazesinin Gediz ilçesine bağlı olan Dedeköy mezarlığına defnedildiği öğrenildi.