Kütahya'da apart denetimlerinde 300 Bin TL para cezası kesildi!

Kütahya Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede bulunan apartlara yönelik denetimler yapıldı ve apart sahipleri ile kiralayanlara 300 Bin TL’ye yakın adli para cezası kesildi.
Kütahya'da apart denetimlerinde 300 Bin TL para cezası kesildi!

Kütahya Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede günübirlik olarak kiralanan apartlara yönelik denetimleri sıklaştırdı. Bu apartlarda fuhuş ve uyuşturucu madde kullanımı gerçekleştirildiğine dair ihbarları değerlendiren polisler kontrollerde bulundular. Bu kontrollerde ihbarların bir kısmının doğru olduğu görülürken işlemler yapıldı.

Apartlarını yasa dışı bir şekilde günübirlik olarak kiraya veren apart sahipleri ile apartlarda yakalanan ve fuhuş veya uyuşturucu kullanımı gibi eylemlerde bulunanlar hakkında adli para cezası verildi. Bu şekilde verilen cezaların 300 Bin TL’ye yakın olduğu açıklandı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçedeki apartlarda gerçekleştirdiği denetimlerde, apartlarda kalan şahıslar ve apart sahipleri üzerinde yapılan detaylı kontroller sonucunda yaklaşık 300 bin TL para cezası kesildi.

300 BİN TL’YE YAKIN PARA CEZASI!

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, fuhuş ve uyuşturucu kullanımının önüne geçmek amacıyla ilçedeki apartlarda sıkı denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimler sonucunda günü birlik kiralamalarla ilişkilendirilen apartlarda yakalanan kişilere ve apartını günü birlik kiralayan apart sahiplerine yaklaşık 300 bin TL'ye yakın para cezası kesildi. Kurallara uygun olmayan apart sahipleri hakkında adli işlem başlatıldı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK!

İlçe Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, apartlarda yaşanan fuhuş ve uyuşturucu kullanımıyla mücadele çerçevesinde yapılan denetimlerin sıklıkla devam edeceği, apartları günü birlik kiraya veren apart sahiplerine adli işlemler başlatılarak, uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceğine vurgu yapıldı.