Kütahya'da 2 zehir taciri için tutuklama kararı!

Kütahya’nın Gediz ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen ve operasyon ile gözaltına alınan 2 şüpheli için tutuklama kararı verildi.
Kütahya'da 2 zehir taciri için tutuklama kararı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Gediz ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişinin uyuşturucu kullandığı bilgisini aldılar. Bu bilgiyi değerlendirenler 2 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şahısların ifadesinde ise uyuşturucuyu aldıkları kişilerin kimler olduğu itiraf edildi.

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen şüphelileri bir operasyon ile yakaladılar. Şahısların evlerinde de uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Emniyette sorgulamaları yapılan şahıslar için adli işlem yapıldı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde kullandığı bilgisi elde edilen R.Ç.(25) ve E.A. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinden 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Alınan ifadelerde ve telefon incelemelerinde kullanıcı şahısların uyuşturucu maddeleri E.B.Ö. (21) ve F.S. (26) isimli şahıslardan satın aldıkları tespit edildi. 2 şüpheli şahsın ikametgahlarında ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 43 adet sentetik ecza, 2 gram afyon sakızı ve 2 gram bonzai ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden E.B.Ö. ve F.S. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gözaltında bulunan ve uyuşturucu kullanan ama satmayan 2 şüpheli de adliyeye sevk edildi. Bu şüpheliler için adli kontrolle serbest bırakılmalarına yönelik karar verildi.