Kamyonetin TIR'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Uşak'tan İzmir'e giderken Manisa’nın Kula ilçesinde kamyonetin park halindeki TIR'a arkadan çarpmasıyla birlikte 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
Kamyonetin TIR'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Kamyonetin TIR'a arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti! - Ülkemizde çeşitli nedenlerden dolayı trafik kazaları nedeniyle bu kazalarda da can ve mal kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Manisa'dan gelen bir habere göre meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

UŞAK'TAN İZMİR'E GİDERKEN KAZA GEÇİRDİLER

Kaza, Manisa’nın Kula ilçesinde saat 17.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kemaliye kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan B. C. (65) idaresindeki açık kasa kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak aynı istikamette arızası sebebiyle sağ şeritte duran ve güvenlik işaretlemeleri de bulunan TIR'a arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle araç sürücüsü B. C. ve eşi A. C. araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ve iftaiye ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans, jandarma ve trafik polisleri sevk edildi.

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışanlara müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A. C.’nin yaşamını yitirdiği belirlenirken, araç sürücüsü B. C. (65) ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarılarak Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olan sürücü B. C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.