Kafayı çekince arkadaşını domuz kurşunu ile öldürdü

İçki alemi kanlı bitti. Alkol alan iki akraba ve samimi arkadaş arasında çıkan kavga sonucu, taraflardan biri ötekini domuz kurşunu ile öldürdü.
Kafayı çekince arkadaşını domuz kurşunu ile öldürdü

Olay geçen hafta Uşak Merkeze bağlı Aşağı Karacahisar Köyünde meydana geldi. İddialara göre; birbirileri ile yakın akraba ve samimi dost olan 2 çocuk babası Adem Öztürk (43) ve 3 çocuk babası Ramazan Işık (34) şehir merkezinde başka arkadaşları ile birlikte bir kıraathanede alkol aldı.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, ikilinin arasında siyaset yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Birlikte içtikleri arkadaşları araya girerek iki akraba ve yakın arkadaşı ayırdı ve ayrı ayrı araçlarla köye yolladı.

ADETA DÜELLO ETTİLER

Ancak ikili arasındaki kavga cep telefonları ile birbiri ile küfürleşme ve meydan okumalarla alevlendi. Taraflar, birbirini köy girişinde Koca Kaya mevkiinde bulunan futbol sahasında vuruşmaya çağırdı.

Adem Öztürk içerisinde domuz kurşunu bulunan av tüfeği ve yetişkin iki oğlu ile saat 01.00 sıralarında olay yerine geldi.

Evi futbol sahasının yakınında bulunan Ramazan Işık ise babası Mustafa Işık ve genç kardeşi ile Adem Öztürk’ü karşıladı.

Çıkan çatışmada Adem Öztürk’ün tüfeğinden çıkan domuz kurşunu Ramazan Işık’ın kasıklarına saplandı. Ramazan Işık derhal hastaneye kaldırılırken, babası Mustafa Işık’da yaralandı.

Görgü tanıkları, Adem Öztürk’ün 112 Acil Servis ve jandarmayı arayarak Ramazan Işık’ı vurduğunu ihbar ettiğini söyledi.

Baba Mustafa Işık’ın yarasının hafif olduğu, ancak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde 4 gün boyunca tedavi altına alınan Ramazan Işık’ın kurtulamayarak can verdiği belirtildi.

Jandarma tarafından zanlı Adem Öztürk’ün göz altına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

(SALİH KILINÇ/ÖZEL HABER)