Jandarma ekipleri binlerce kaçak tütün ve makaron ele geçirdi

Ülkemizde kaçakçılık ve ilgili suçlarla ilgili mücadele sürüyor. Kentin her bir noktasında ekiplerin denetimleri devam ederken edinilen bilgiler doğrultusunda operasyonlarda düzenlenmeye devam ediyor. Afyonkarahisar'da düzenlenen bir operasyonda binlerce kaçak ürün ele geçirildi.
Jandarma ekipleri binlerce kaçak tütün ve makaron ele geçirdi

Jandarma ekipleri binlerce kaçak tütün ve makaron ele geçirdi - Şehirlerin güvenliğini sağlamak üzere çalışmalarına devam eden ekipler, kaçakçılıkla da mücadelesini sürdürüyor. Alınan ihbar ve istihbaratlar doğrultusunda harekete geçen güvenlik güçleri kaçak binlerce ürünü ele geçirmeyi başarıyor.  Afyonkarahisar’da ise Jandarma ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında bir oprasyon düzenlendi.

AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA EKİPLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

Jandarma ekipleri aldıkları ihbar sonucunda harekete geçti. Yapılan ihbar üzerine bir süre incelemelerde bulunan ekipler, belirledikleri adrese operasyon düzenleme kararı aldı. Olay, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ş.A ve H.Ş. isimli şahısların kaçak sigara ve tütün satışı yaparak kendilerine haksız kazanç sağladıkları ihbarını alan ekipler harekete geçti.

BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN YAKALANDI

Şüpheli şahısların ev ve eklentilerine eş zamanlı baskın düzenleye ekipler yaptıkları aramada 32 bin 200 adet boş makaron, 4 bin 450 adet makarona doldurulmuş sigara, 600 adet boş sigara paketi, 10 bin 750 gram tütün, 3 adet sigara doldurma makinesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. 

Olayın ardından soruşturma başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.