İzmir’e doğru 180 km yol yapan 16 ve 13 yaşlarındaki çocukların akıbeti belli oldu

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi'ne ait olan kamyonet ile yola çıkan 16 ve 13 yaşındaki 2 çocuğun son akıbeti belli oldu. İzmir'e doğru 180 km yol yapan çocuklardan biri ailesine diğeri ise çocuk esirgemeye teslim edildi.
İzmir’e doğru 180 km yol yapan 16 ve 13 yaşlarındaki çocukların akıbeti belli oldu

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir Sındırgı'da çaldıkları kamyonetle İzmir'e doğru 180 km yol yaşan 2 çocuktan biri çocuk esirgeme kurumuna teslim edilirken, diğer çocuk ailesine veridi.

Çocukların aldığı aracın belediyeye verileceği öğrenildi. Aracın 16 yaşındaki Ö.S.D. tarafından kullanıldığı tespit edildi.

İZMİR'E DOĞRU 180 KM YOL YAPMIŞLAR

Balıkesir'de 16 ve 13 yaşlarında iki çocuk, belediyeye ait kamyoneti çalarak İzmir'e doğru 180 kilometre yol yapmıştı. 2 çocuktan biri çocuk esirgeme kurumuna diğeri ise ailesine teslim edildi. Yetkililer çalıntı aracın ise belediyeye teslim edileceğini belirtti.

İddiaya göre Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi'ne ait olduğu belirlenen resmi plakalı kamyonet, Ö.S.D. (16) ve H.C.S. (13) tarafından çalındı. Çalıntı kamyonetle yaklaşık 180 kilometre yol yapan iki çocuk 10 Nisan Çarşamba günü İzmir'e geldi. Polis ekipleri, kamyonetin İzmir'de olduğu bilgisine ulaştıktan sonra aracı bulmak için çalışma başlattı.

POLİS EKİPLERİ ÇALINTI KAMYONETİ BULDU

Kentteki çeşitli kameraların incelenmesinin ardından, çalıntı kamyonet polis ekipleri tarafından durduruldu. Şüpheli iki çocuk gözaltına alınarak Bayraklı Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan H.C.S. (13), ailesine teslim edildi. Aracı kullandığı tespit edilen Ö.S.D. (16) ise çocuk esirgeme kurumuna gönderildi.

Sındırgı Belediyesi'ne ait olan çalıntı kamyonetin yakın zamanda belediye ekiplerine verileceği öğrenildi.