İzmir'de yapılan huzur uygulamasında 85 kişi tutuklandı!

İzmir Buca'da güvenlik ekiplerinin huzur uygulamaları tüm hızı ile devam ederken uygulamalarda 204 şüpheli yakalandı, 85 kişi tutuklandı.
İzmir'de yapılan huzur uygulamasında 85 kişi tutuklandı!

İzmir'de güvenlik ekiplerinin il genelinde denetimleri tüm hızı ile devam ederken Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonlarda aynı zamanda Bixi olarak anılan otomatik tüfekte ele geçirildi.

Ekiplerin yapmış oldukları sorgulamada 204 kişi gözaltına alınırken bu kişilerden 85'i yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı. 1 Şubat -10 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdilen operasyonlarda polis ekipleri 61 bin 509 vatandaşın sorgusunu gerçekleştirdi.

İZMİR BUCA'DA POLİS DENETİMLERİ ARTTIRILDI!

İzmir'in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 204 şüpheli yakalanırken, değişik suçlardan gözaltına alınan şüphelilerden 85'i tutuklandı.

izmir-1.jpg

Ayrıca ilçede gerçekleştirilen bir operasyonda da, 'Bixi' olarak bilinen otomatik tüfek ele geçirildi. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 - 10 Şubat tarihleri arasında ilçe genelinde gerçekleştirdiği huzur uygulamalarını sürdürüyor.

izmir-3.jpg

Uygulamalarda 61 bin 509 vatandaş, 2 bin 567 araç ve 2 bin 222 motosikletin sorgusu gerçekleştirilirken, çeşitli suçlardan aranan 204 şüpheli de kıskıvrak yakalandı. Huzur uygulamalarında çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirilirken, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 12, uyuşturucu madde kullanan 125 şüpheli gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyon kapsamında ilçe genelinde çok sayıda ruhsatsız silahda ele geçirildi. 21 farklı operasyon gerçekleştiren güvenlik ekipleri Bixi olarak anılan otomatik tüfek de ele geçirdi. Ele geçirilen tüm ruhsatsız silahlara güvenlik ekipleri tarafından el konuldu.