İzmir'de SON DAKİKA fabrika yangını! Kauçuk ve plastik fabrikaları yanıyor

İzmir Çiğli'de sabah saatlerinde başlayan fabrika yangını komşu konumda bulunan ikinci bir fabrikaya sıçradı.
İzmir'de SON DAKİKA fabrika yangını! Kauçuk ve plastik fabrikaları yanıyor

İzmir'in önemli sanayi bölgeleri arasında yer alan Çiğli'de bu sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenye metal kaplama fabrikasında yangın başladı. Kısa sürede büyük bir hızla büyüyen yangın komşu konumda yer alan plastik fabrikasına sıçradı.

Yangına müdahale etmek amacıyla kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye eri ve aracı sevk edilirken yapılan tüm müdahalelere rağmen fabrikada yer alan yanıcı maddeler nedeniyle yangın kısa sürede şiddetini arttırdı. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangının dumanları bölgeyi etkisi altına aldı.

İZMİR ÇİĞLİ ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YANGIN SON DAKİKA! HANGİ FABRİKADA YANGIN ÇIKTI?

İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. Yangın, sabah saatlerinde Çiğli’de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki metal kaplama fabrikasında çıktı.

guven-plastik.jpg

Kısa sürede büyüyen yangın yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

habax.jpg

İtfaiye erlerinin cansiparene müdahalesine rağmen fabrikada bulunan yanıcı malzemelerin etkisi ile yangın kısa sürede büyürken olay yerine sevk edilen ek ekiplerle yangına müdahalenin sürdüğü ifade edildi...