İzmir'de prizde unutulan şarj aleti evi küle çevirdi!

Pek çok kişinin günlük hayatta sık sık yaptığı prizde bırakılan şarj aleti İzmir Bayraklı'da bir evi küle çevirdi. Yangında ev kullanılamaz hale geldi.
İzmir'de prizde unutulan şarj aleti evi küle çevirdi!

İZMİR (İHA) - Uzmanlar tarafından sık sık dile getirilen prizde bırakılan şarj aletleri İzmir'de bir evi küle çevirdi. Bayraklı'da yer alan evde gece yarısı yangın paniği yaşandı. Saat 03:30 sularında evinde çıkan yangını fark eden ev sahibi kendisini sokağa atarak komşularından yardım istedi. Olay yergine gelen itfaiyenin tüm müdahalesine rağmen kısa sürede alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi.

İZMİR BAYRAKLI'DA ŞARJ ALETİ EVİ KÜLE ÇEVİRDİ !

İzmir'in Bayraklı ilçesinde prizde unutulan şarj aletinden çıktığı öne sürülen yangında, bir ev küle döndü. Yangın anını kameraya alan çevre sakinlerinin yaşadığı panik anları da görüntülere yansıdı. Yangın saat 03.30 sıralarında, Alpagut Mahallesi 1615 Sokak'ta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Evinde çıkan yangını fark eden ev sahibi evden hızlıca çıkarken yardım istedi.

yangin-1.jpg

Komşusunun çığlıklarıyla uyanan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirirken, itfaiye ekipleri gelene kadar yangının yandaki evlere sıçramaması için kendi imkanlarıyla müdahalede bulundu. İhbar üzerine sokağa gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken kısa sürede büyüyen yangın tüm binayı sardı. Yapılan etkili müdahaleyle yangın kontrol altına alınırken, alevlere teslim olan ev kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.

Yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için itfaiye ekipleri detaylı inceleme başlatırken ilk bulgulara göre yangının prizde bırakılan şarj aleti nedeni ile çıkmış olabileceği ifade edildi. Yangın esnasında mahalle sakinleri de büyük panik ve korku yaşarken itfaiye gelene kadar mahalle sakinlerinin yangına kendi imkanları ile müdahale etmeye çalıştıkları anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.