İzmir'de polis 74 bin 760 adet sentetik hap yakaladı!

İzmir’in Bornova ilçesinde İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir adrese yapılan operasyonda uyuşturucu niteliğindeki 74 bin 760 adet sentetik hap ele geçirdi.
İzmir'de polis 74 bin 760 adet sentetik hap yakaladı!

İZMİR (İHA) – İzmir’in Bornova ilçesinde zehir tacirleri yine polislerden kaçamadılar. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bornova ilçesinde bir adreste uyuşturucu madde bulundurulduğuna dair bilgi aldılar. Bu bilgi üzerine harekete geçen ekipler savcılıktan alınan iznin ardından operasyonun düğmesine bastılar.

Belirlenen adrese yapılan baskında ise uyuşturucu madde niteliğinde olan 74 bin 760 adet sentetik hap yakalandı. Sentetik hapları piyasaya sürmeye hazırlanan şüpheli kişi ise polislerce yakalanarak gözaltına alındı.

NARKOTİKTEN KAÇIŞ YOK

İzmir'in Bornova ilçesinde polis tarafından bir adrese yapılan baskında, yeşil reçeteye tabi ve uyuşturucu nitelikli 74 bin 760 adet sentetik hap ele geçirildi.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova ilçesinde bir adreste uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan izinle adrese gerçekleştirilen operasyonda, yeşil reçeteye tabi ve uyuşturucu nitelikli 74 bin 760 adet sentetik hap ele geçirildi.

Olayla alakası olduğu belirlenen 1 kişi emniyette sorgulamaya alındı. İfadesini verdikten sonra şahıs adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahsın bağlantıları da araştırılırken soruşturmanın farklı illere yayılabileceği bildirildi.