İzmir’de iş adamının feci sonu! Başından vurulmuş olarak bulundu

İzmir’de tüm Türkiye’yi şaşırtan bir olay yaşandı. Aktarılan son habere göre 49 yaşındaki iş adamı Mehmet Akgül, başından vurulmuş bir şekilde kamyonette bulundu.
İzmir’de iş adamının feci sonu! Başından vurulmuş olarak bulundu

Olaya ilişkin eşi, sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs ve tetikçi, ekipler tarafından gözaltına alındı. İş adamının evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olay İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Geçtiğimiz Çarşamba günü sabah namazı için camiye giden bir vatandaş kamyonetin başında Mehmet Akgül’ü hareketsiz olarak buldu. Vatandaşın ekiplere haber vermesi üzerine Akgül hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EKİPLER EŞİNİ GÖZALTINA ALDI

Ekipler, bölgedeki 30'dan fazla güvenlik kamerası görüntüsünü inceledi. Mehmet Akgül'ün saat 05.00 sıralarında aracıyla mahalleye geldiği, daha sonra ise ardından mahalleye giren otomobilde R.K. (35) ve G.U. (45) adlı 2 şüpheli tespit edildi. Akgül'ün şüpheli hareketlerde bulunan eşi A.A., R.K. ve G.U. gözaltına alındı.

500 BİN TL’YE TETİKÇİ TUTUMUŞ

Akgül'ün eşi A.A., R.K. ile aralarında gönül ilişkisinin bulunduğunu, cinayeti R.K.'nın 500 bin TL karşılığında tetikçi olarak tuttuğu G.U.'ya işlettiğini ileri sürdü. Diğer şüpheliler ise suçlamayı reddetti. G.U. alkollü olması sebebiyle olay gününü hatırlamadığını söyledi. Polis, G.U.'nun olayda kullandığı belirlenen tabancaya da el koydu.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından dün, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden R.K. ve G.U. tutuklandı, eş A.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ekiplerin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.