İzmir'de 17 yaşındaki iki gencin kavgasında bıçaklar konuştu! 1 ölü 1 yaralı

İzmir’de feci bir olay meydana geldi. Aktarılan son habere göre 17 yaşındaki genç arkadaşının bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastaneden ise acı haberi geldi. İşte Türkiye’yi şoke eden o olayın detayları
İzmir'de 17 yaşındaki iki gencin kavgasında bıçaklar konuştu! 1 ölü 1 yaralı

Olay İzmir’in Konak ilçesinde meydana geldi. 17 yaşındaki iki genç parkta bir araya geldi. Kısa süre içerisinde 2 genç arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu.

Vefat ettiği haberi gelen genç çocuk kalbinden, diğeri ise sırtından ve kalbinden bıçaklandı. Yaralanan genç hastanede tedavi altına alındı.

GENÇ KAVGASINDA BIÇAKLAR KONUŞTU

Olay 14 Nisan saat 17.00 sıralarında, Çahabey Mahallesi'nde bulunan Ömür Cebeci Parkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 kişilik arkadaş grubuyla parkta bulunan Kenan Efe Aytekin (17) ile yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Ö.B.O. (17) buluştu. İki arkadaş burada buluştuktan kısa süre sonra kavga etmeye başladı. Her iki tarafın da bıçak kullandığı kavgada, Kenan Efe Aytekin kalbinden, Ö.B.O. ise sırtından ve karnından bıçaklandı.

aw185239-06.jpg

Kenan Efe Aytekin arkadaşlarının kullandığı otomobille Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Ö.B.O. da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Kenan Efe Aytekin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aytekin'in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, hastanedeki tedavisi tamamlanan Ö.B.O., tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayda hayatını kaybeden gencin annesi Kenan Efe’nin avukat olmak istediğini belirterek, olayın aydınlanması için şahit olanların mutlaka ifade vermesini rica etti.