İzmir'de yarışan otomobiller faciaya neden oldu! Anne öldü, 7 aylık bebek yaralı!

İzmir’in Gaziemir ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle bir anne hayatını kaybederken 7 aylık bebeği de yaralandı.
İzmir'de yarışan otomobiller faciaya neden oldu! Anne öldü, 7 aylık bebek yaralı!

İzmir’in Gaziemir ilçesinde dün gece feci bir trafik kazası meydana geldi. Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi üzerinde gerçekleşen kazada can kaybı yaşandı. Kazaya neden olan iki araç içöin ise yarış iddiasında bulunuldu. 

Görgü şahitlerinin beyanlarına göre bir kamyonet sürücüsü cadde üzerinde bulunan büfeden yiyecek almak için durdu. Bu sırada arkadan gelen ve yarış yaptıkları iddia edilen otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Park halinde duran kamyonete arkadan çarpan otomobil ölümlü bir kazaya neden oldu. 

YOL KENARINDA DURAN KAMYONETE ÇARPTI!

Yol kenarında park etmiş kamyonete arkadan çarpılınca kamyonet de hareket ederek önünde yine park halinde olan otomobile çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle kamyonet yan yattı. Bu kaza sırasında kamyonetin içerisinde bulunan anne ile 7 aylık bebeği sıkıştı. Yarış yaptığı iddia edilen otomobil ise ancak demir korkuluklara çarparak durabildi. 

Kazanın büyük bir gürültüye neden olmasından dolayı vatandaşlar hemen kaza yerinde toplandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar neticesinde de olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. 

Olay yerine intikal eden polis ekipleri hemen güvenlik önlemi aldılar. İtfaiye ekipleri ise kamyonette sıkışan anne ile 7 aylık bebeğini çıkarabilmek için çalışmalara başladılar ve kısa sürede anne ve bebeği sıkıştıkları yerden çıkarıldılar. 

ANNE ÖLDÜ, BEBEK YARALI

Sağlık ekipleri kamyonetin içerisinden çıkarılan anne ve bebeğinin ilk kontrollerini olay yerinde yaptılar. Durumu ağır olduğu tespit edilen anne Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesine kaldırılırken hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. Bebek ise Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesine gönderildi. 

Yarıştıkları için kazaya neden oldukları iddia edilen otomobilin sürücüsünün ise hafif yaralandığı bildirilirken onun da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Demir korkuluklara savrulan otomobilin sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı bildirildi. Polis kazaya dair soruşturma başlatırken kazaya neden olan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.