İzmir Buca'da taksi bariyerlere saplandı 1 ölü 5 yaralı

İzmir Buca'da meydana gelen trafik kazasında ticari taksinin bariyerlere çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.
İzmir Buca'da taksi bariyerlere saplandı 1 ölü 5 yaralı

9 günlük bayram tatilinin ilk 5 günlük diliminde yurt genelinde alınan tüm tedbirlere rağmen ölümlü trafik kazalarının sayısında büyük artış yaşandı. Bu kazalardan biri de İzmir'in Buca ilçesinde meydana geldi. İzmir - Çeşme çevreyolunda bulunan Buca doğu girişinde yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

İZMİR BUCA'DA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI!

İzmir’in Buca ilçesi doğu girişinde bir ticari taksinin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. Kaza dün 22.20 sıralarında İzmir - Çeşme çevreyolunda bulunan Buca doğu girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Buca istikametinden Çeşme yönüne doğru seyir halinde olan H.C.E. yönetimindeki 35 T 7848 plakalı ticari taksi bariyerlere çarptı. Kazayı gören sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

Kazanın şiddetiyle ticari taksi hurdaya dönerken, sürücü H.C.E. ve araç içerisinde bulunan yolculardan 2’si ağır olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı. 1 yolcu ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi yapılan yaralılar ambulanslarla çevre hastanelerine sevk edildi. Aracın sürücüsü ile araç içerisinde yolcu konumunda olan bir kişinin durumlarının ağır olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken güvenlik güçlerinin kaza ile ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.