İzmir Bayraklı'da yasaklı madde ticareti yapan 2 kişi yakalandı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yasaklı madde operasyonu yapan polisler zehir tacirlerini kıskıvrak yakaladılar.
İzmir Bayraklı'da yasaklı madde ticareti yapan 2 kişi yakalandı!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde yasaklı madde ile mücadele kapsamında yeni bir operasyon yapıldığı belirtildi. Polis tarafından belirlenen eve yapılan baskında çok sayıda yasaklı madde ile pompalı tüfekler ele geçirildi. Ekipler ikamette bulunan iki şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldılar.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda yasaklı madde ticari yapan kişiler yakalanıp Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildiler. Şüpheliler için adli işlemlerin hemen başlatıldığı belirtildi.

YASAKLI MADDE YAKALANDI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yasaklı madde ticareti yapıldığı belirlenen eve operasyon gerçekleştirildi. Polis tarafından yapılan aramalarda adreste yasaklı maddeler ve pompalı tüfekler ele geçirildi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Gümüşpala Mahallesi'nde bir adreste, İ.Y. (37) ve Y.K. (38) adlı iki şüphelinin yasaklı madde ticareti yaptığını belirledi.

Yürütülen takibin ardından savcılık talimatıyla adrese operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri tarafından evde yapılan aramada, yasaklı madde nitelikli hap, skunk, esrar ve ecstasy ile 2 ruhsatsız pompalı tüfek ve yasaklı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 106 bin 205 lira nakit para ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 şüpheli, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin adım adım iz sürerek gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan şüpheliler ile alakalı işlemler yapılmaya devam ediliyor. Şüphelilerin sorgulanmalarına devam edilirken savcı talimatı ile kısa süre içerisinde adliyeye sevklerinin yapılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı