İzmir Bayraklı'da sokaktakilerle tartışan adam evinin balkonunda vuruldu

Bayraklı'da evinin balkonunda sokakta bulunan kişi ya da kişilerle tartışan adam silahla vuruldu. Karnından vurulan adam ağır yaralandı.
İzmir Bayraklı'da sokaktakilerle tartışan adam evinin balkonunda vuruldu

İZMİR (İHA) - İzmir'e bağlı olan Bayraklı ilçesinde evinin balkonunda oturan bir kişi ile sokaktan geçen kişiler arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken evinin balkonunda bulunan vatandaş sokakta bulunan kişi ya da kişilerce tabanca ile vurularak ağır yaralandı.

EVİNİN BALKONUNDA SİLAHLA VURULAN ADAM AĞIR YARALANDI!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde sokaktaki kişilerle tartışan balkondaki vatandaş, tabancayla vurularak ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için polis tarafından çalışma başlatıldı. Olay, saat 23.30 sıralarında Fuat Edip Baksı Mahallesi 1629/4 Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, evinin balkonunda bulunan O.Ö. ile sokaktan geçen kişiler arasında tartışma yaşandı. Yaşanan laf dalaşının ardından sokakta bulunan kişi veya kişilerce tabancayla ateş açıldı. Vücuduna mermi isabet eden üç çocuk babası O.Ö., yaralanırken şüpheliler olay yerinden kaçtı. Karnına isabet eden mermiyle yaralanan O.Ö., ağabeyi S.Ö. tarafından otomobille Bayraklı Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Bayraklı şehir hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 3 çocuk babası O.Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edilirken polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren zanlı ya da zanlıları yakalamak için harekete geçti. Güvenlik ekipleri kamera görüntülerini incelemeye alırken soruşturmanın kapsamının genişletildiği ifade edildi.