İzmir Basmane'de tekstil atölyesinde çıkan yangın komşu binaya sıçradı

İzmir'in Konak ilçesinde gece saatlerinde tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik konumdaki binayada da sıçradı.
İzmir Basmane'de tekstil atölyesinde çıkan yangın komşu binaya sıçradı

İzmir'de bir önceki gün yaşanan büyük fabrika yangının ardından bugünde bir tekstil atölyesinde yangın çıktı. Basmane ilçesinde meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesine ve tüm çabasına rağmen yan binayada sıçradı.

Tekstil atölyesinde başlayan yangın dükkan içerisinde yüksek miktarda yanıcı madde olması nedeniyle kısa sürede büyüyerek tüm atölyeyi sardı. Şiddetli yangın komşu konumda bulunan binayada sıçradı. Tekstil atölyesi yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelirken yangının sıçradığı binada da büyük maddi hasar meydana geldi.

İZMİR'DE SON DAKİKA YANGIN FELAKETİ!

İzmir'in Konak ilçesinde bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Tekstil atölyesinin kullanılamaz hale geldiği ve binanın zarar gördüğü yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, Basmane semtinde bulunan iki katlı tekstil atölyesinin giriş katında meydana geldi.

Tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyen alevler, bitişiğinde yer alan binaya da sıçradı. Binayı tahliye eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik yoğun çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Ekipler yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışmalarına başlarken tüm çabalara rağmen tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve komşu konumda bulunan binada da büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz kesin olarak belirlenemezken itfaiye ekiplerinin yangın hakkında soruşturma başlattı.