Hakkari'den Denizli'ye acı haber!

Hakkari’de dün gerçekleşen trafik kazasında eşini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Denizlili polis memurundan acı haber geldi.
Hakkari'den Denizli'ye acı haber!

Hakkari’de dün öğle saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. Denizlili polis memuru C.Y.’nin kullanmış olduğu otomobil Zap Suyu’na uçtu. Bu kazada polis memuru ve öğretmen eşi ağır yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldılar.

Talihsiz çiftin tedavilerine hastanede hemen başlanırken öğretmen A.Ç.K.Y. daha fazla dayanamayarak hayatını kaybetti. Bugün ise diğer ağır yaralı Denizlili polis memurunun kendisinden acı haber geldi ve hayatını kaybettiği bildirildi.

EN ACI TRAFİK KAZASI!

Hakkari- Çukurca karayolu Şine bölgesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Denizli nüfusuna kayıtlı polis memuru C.Y.’nin (31) kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak Zap Suyuna uçtu. Kazada sürücü ile Hakkari Şehit Çetin Deniz Ortaokulunda öğretmen olan eşi Antalya - Gazipaşa nüfusuna kayıtlı A.Ç.K.Y. (30) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan A.Ç.K.Y. öğretmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden matematik öğretmeni A.Ç.K.Y.’nin cenazesi, meslektaşları ve öğrencileri tarafından öğretmenlik yaptığı Şehit Çetin Deniz Ortaokulunda düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Öğretmen eşiyle kazada yaralanan polis memuru C.Y. de tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen bu akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. C.Y.’nin meslektaşları hastane önüne akın etti.

Hakkari'de görev yapan polis memuru C.Y. ve öğretmen eşi A.Ç.K.Y.’nin cenazelerinin yarın Antalya Kumluca Eski Caminde ikindi namazına müteakip Kumluca Gücük Mezarlığına defnedilecekleri öğrenildi.

Kazayla alakalı olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Kazaya neyin sebep olduğu incelenirken 2 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan trafik kazası hakkında karar verileceği belirtildi. Kazada bir başka otomobilin olmayışı nedeniyle dosyanın kapatılması bekleniyor.