Gediz'de yasaklı maddeye geçit verilmiyor!

Ülkemizde yasaklı mücadele kapsamında çeşitli denetimler devam ediyor. Yapılan denetim ve operasyonlara dair bilgiler paylaşılmaya devam ederken Kütahya'nın Gediz ilçesinden de yeni bir asayiş raporu geldi.
Gediz'de yasaklı maddeye geçit verilmiyor!

Gediz'de yasaklı maddeye geçit verilmiyor! - Türkiye'de yasaklı madde satışı ve kullanımının önüne geçmek amacıyla ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede çeşitli uygulama, denetim ve operasyonlar birbiri ardına 81 ilde de devam ederken Kütahya polisi de çalışmalarını sürdürüyor. 

Kütahya'nın Gediz ilçesinde uyuşturucuya geçit verilmeksizin çalışmalar devam ederken ekipleri gelen her ihbarı da değerlendiriyor. Kütahya’nın Gediz ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri 2 şahıs üzerinde yaptıkları aramada uyuşturucu madde ve uyuşturucu içiminde kullanılan elektronik sigara ele geçirdi. Bu çerçevede iki kişi hakkında işlem başlatıldı.

OTOGARDA GÖZALTINA ALINDILAR

Edinilen bilgiye göre H.Ü. (19) ve İ.E.(23) isimli şahısların uyuşturucu kullandığı ve Gediz otogarına geleceği bilgisini alan ekipler harekete geçti. Otogarda başlatılan operasyonlan  19  ve 23 yaşlarındaki H. Ü ile i. E. adlı şahıslar otogarda gözaltına alındı. Şahısların üzerinde yapılan aramada 3 gram metamfetamin, 2 adet likit metamfetamin ve uyuşturucu içiminde kullanılan elektronik sigara ele geçirildi. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi.