Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları İzmir'de birbirlerine girdiler!

Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşmasının ardından İzmir’de çok sayıda noktada her iki takımın taraftarları birbirleriyle tekme tokat kavgaya tutuştular.
Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları İzmir'de birbirlerine girdiler!

İZMİR (İHA) – Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynan derbi maçın bitimi ile beraber gerginlik en üst seviyeye çıktı. İki takımın taraftarlarının karşılaştığı hemen hemen her yerde kavga yaşandı. İzmir’de de Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları birbirlerine girdiler.

İzmir’in farklı yerlerinden gelen kavga haberlerine göre her iki takımın taraftarları tekme tokat birbirlerine girdiler. Polis ise bu kavgaların büyümemesi için güvenlik önlemleri aldı. Derbinin heyecanı İzmir’e kadar ulaşırken hoş olmayan görüntüler ise bu heyecana gölge düşürdü.

TARAFTARLAR BİRBİRLERİNE GİRDİ

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından İzmir'de taraftarlar arasında kentin değişik noktalarında kavgalar çıktı. Taraftarlar tekme ve tokatlarla birbirlerine girdi.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenmesinin ardından İzmir'de iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Kentin birçok yerinde görüntülenen kavgalarda, her iki takımın taraftarları da tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Konak, Karşıyaka, Gaziemir ve Buca'da görüntülenen kavgalarda çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, kavgaya müdahale ederek, olayların büyümemesi için çevrede güvenlik önlemi aldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının olumsuz olaylara neden olmamaları için güvenlik tedbirlerinin artırıldığı bildirildi. Yaşanan kavgalarda geçtiğimiz yıllarda oldukça hoş olmayan olaylar meydana gelmişti. Bunların yeniden yaşanmaması için emniyet kuvvetleri işi sıkı tutmaya başladılar.