FETÖ firarisi Manisa'da jandarma kontrolünde yakalandı!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde jandarmanın rutin uygulamasında sorgulanan şahsın FETÖ üyesi olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilerek yakalandı.
FETÖ firarisi Manisa'da jandarma kontrolünde yakalandı!

MANİSA (İHA) – Firari FETÖ üyeleri ile alakalı olarak çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Emniyet birimleri yapılan rutin uygulamalarda denetime takılan FETÖ üyelerini tek tek yakalayarak adalete teslim ediyorlar.

FETÖ üyesi olan ama güvenlik güçlerinden kaçan bir kişinin Manisa’nın Akhisar ilçesinde yakayı ele verdiği bildirildi. Jandarmanın rutin uygulamasında tespit edilen şahsın 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve ceza nedeniyle de arandığı görüldü.

FETÖ ÜYESİ JANDARMAYA YAKALANDI

Manisa'nın Akhisar ilçesinde jandarma asayiş ekipleri tarafından sorgulanan bir şahıs, FETÖ üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş 6 yıl 10 ay hapis cezasının olduğu ortaya çıkınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 15 Mayıs günü jandarma asayiş timi tarafından rutin kontrol sırasında durdurularak sorgulanan M.C. (34) isimli şahsın 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan kesinleşmiş 6 yıl 10 ay hapis cezası olduğu ortaya çıktı. FETÖ firarisi olarak aranan M.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Firari FETÖ üyelerine yönelik ülke genelinde özel uygulamalar yapılmaya devam ediliyor. Bu kişiler için belirlenen adresler düzenli olarak kontrol ediliyor. Ayrıca iletişime geçebileceği kişilere dair bilgiler de değerlendiriliyor. Tüm bunlara rağmen yakalanamayanlar ise hem polislerin hem de jandarmaların yaptıkları kimlik sorgulamasında yakayı ele veriyorlar.