Eşme'deki silahlı saldırı olayında 1 tutuklama

Uşak'ın Eşme ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı
Eşme'deki silahlı saldırı olayında 1 tutuklama

Uşak'ın Eşme ilçesindeki silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheliden birisi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken bir kişi de tutuklandı.

Eşme'de bir büfeye düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürüten soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken,  Denizli'de gözaltına alınan A.Ö.tutuklandı.

İlçe merkezinde pazar yerindeki bir büfeye dün gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırıda büfede müşteri olarak bulunan Hasan Çetin, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça yaralanmıştı. Yaralılardan Hasan Çetin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Şüphelilerin emniyetteki ilk ifadelerinde olayda yaşamını yitiren Hasan Çetin ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Coşkun ile aralarında kadın meselesi yüzünden husumet olduğunu söyledikleri öğrenildi. 

İlgili Haberler