Eşinin ve 3 aylık bebeğinin bulunduğu minibüsü taramışlar

Uşak’ta Elmalıdere Mahallesi’nde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın detayları netleşmeye başladı.
Eşinin ve 3 aylık bebeğinin bulunduğu minibüsü taramışlar

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; karşılıklı silahların patladığı kavgada zanlı O.A. (23) eşinin ve 3 aylık bebeğinde bulunduğu minibüse ateş eden Fırat Aydemir (20) ve yanındaki 2 kişinin aracı çapraz ateşe aldığı, zanlı O, A.nın silahıyla karşılık verdiği ve Fırat Aydemir’in o sırada sırasında hayatını kaybettiği belirtildi.

6 Ocak Cuma günü Elmalıdere Mahallesi 1. Lamba Sokakta çıkan silahlı çatışmada Fırat Aydemir adlı genç hayatını kaybetmişti.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekipler yapılan incelemeler sonucunda kaçan şüphelileri saklandıkları yerde kıskıvrak yakalamış, hastaneye kaldırılan Fırat Aydemir (20) burada hayatını kaybetmişti.

www.usakgundem.com’ İnternet Haber Sitesi yaptığı araştırmada olayın detaylarına ulaştı.

Minibüsünde eşi ve 3 aylık bebeği bulunduğu belirtilen zanlı O.A. 1. Lamba Sokağa geldiği sıralarında aralarında husumet bulunan Fırat Aydemir ve yanında bulunan 2 arkadaşı aracı çapraz ateşe alarak taradı.

Bunun üzerine O.A. tabancasıyla karşılık vererek ateş etmeye başladı. Çatışma anında Fırat Aydemir boynundan vuruldu. Aydemir, kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Zanlı O.A. poliste ifade verdikten sonra çıkarıldığı mahkemece “Meşru Müdafaa” gerekçesi ile tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Daha sonra savcılığın itirazı ile gözaltına alınarak yeniden tutuklandığı öğrenildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)