Doğal gaz patlamalarında 6 kişi yaralandı

Dün yaşanan doğal gaz kesintisinin ardından bugün gaz açılan iki ayrı evde patlama oldu. İlk bilgilere göre 6 kişi yaralandı. Ölü yok.
Doğal gaz patlamalarında 6 kişi yaralandı

Uşak’ta dün yaşanan doğal gaz arızası nedeni ile bugün yapılan gaz açımları sırasında iki ayrı evde patlama meydana geldi.

İlk patlama Atatürk Mahallesi Yunus Emre Sokakta meydana geldi. İkinci patlama da Atatürk Mahallesi 2.Şeker sokakta geldi.

İlk edinilen bilgilere göre; iki patlamada 6 kişi yaralandı. Daha çok yanıklar şeklinde yaralanan 3 kişi Uşak Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1 kişi Özel Öztan Hastanesinde tedavi altına alındı. Kalan diğer iki yaralı ise hafif olduğu için olay yerinde ambulansta tedavisi yapıldı.

Yetkisiz kişiler yüzünden oldu

Patlamaların doğal gaza açılımı sırasında meydana geldiği için dünkü arıza nedeni ile gece saatlerinden bu yana sürdürülen doğal gaz açım işlemlerinin durdurulduğu bildirildi.

Patlama olan evlerde açılım işlerini yapacak olan yetkili firma ekiplerini beklemeyen vatandaşların, kendi imkanları ile bilgisiz ve yetkisiz kişilere açtırdığı için bu üzücü olayın yaşandığı belirtiliyor.