Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği skunk adlı yasaklı madde ele geçirdi

Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele kapsamında pek çok uygulama ve denetim yapılıyor. 81 ilde devam eden denetimlerde bu kez Afyonkarahisar'da yasaklı madde ele geçirildiği bildirildi.
Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği skunk adlı yasaklı madde ele geçirdi

 Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği skunk adlı yasaklı madde ele geçirdi - Yasaklı madde kullanımının arttığını belirten uzmanların açıklamalarının ardından yurdun pek çok kesiminde aile, öğrenci ve gençlere yasaklı maddenin zararları hakkında bilgiler veriliyor. Düzenlenen seminerlerin yanı sıra güvenlik güçlerinin de çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerin denetim ve uygulamalarına ilişkin bilgiler kamuoyuna duyurulmaya devam ederken - Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde polis tarafından yapılan bir denetimde yasaklı madde ele geçirildiği bildirildi. 

2 KİLOGRAM SKUNK ADLI UYUŞTURUCU YAKALANDI

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde polis tarafından durdurulan bir otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi. Olay, Dazkırı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dinar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Dazkırı Polis Merkezi Amirliği ekipleri karayolunda denetim yaptı.

Denetimde şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde arama yapan ekipler 2 kilogram 290 gram skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayın ardından R.A., isimli şahıs gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.