Dinar'daki trafik kazasında 250 bin liralık mermer yola savrulup kullanılamaz hale geldi

Çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinden gelen bir trafik kazası haberinde ise 250 bin lira değerindeki mermerin zarar görerek kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.
Dinar'daki trafik kazasında 250 bin liralık mermer yola savrulup kullanılamaz hale geldi

Dinar'daki trafik kazasında 250 bin liralık mermer yola savrulup kullanılamaz hale geldi - Trafik kurallarına uymamak ya da farklı bir çok nedenden doalyıı trafiik kazalarına ilişkin  haberler art arda geliyor. Son olarak Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir kaza meydana geldiği bildirildi. Afyonkarahisar’da mermer yüklü tırın derilmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, kazada tırın dorsesindeki yaklaşık 250 bin TL’lik işlenmiş mermer ise çevreye dağılıp, kullanılamaz hale geldi.

250 BİN LİRALIK MERMER ZARAR GÖRDÜ

Olay, Dinar-Çay ilçe karayolu Çayıryazı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.A. idaresindeki TIR, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR, ardından yol kenarındaki şarampole girerek makas attı.

Kazada sürücü H.A., ile M.A., sıkışarak yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ise durumu hemen güvenlik ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan yaralılar H.A ile M.A çıkarıldı. Yaralılar daha sonra olay yerinde hazır bekletilen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Kazada TIR'ın dorsesinde bulunan ve yaklaşık değeri 250 bin lira olan işlenmiş mermerler çevreye dağılarak zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.