Dinar'da şarampole giren TIR sürücüsü yaralandı

Dinar'dan bir trafik kazası haberi geldi. Gelen bilgilere göre kayarak şarampole giren TIR sürücüsünün yaralandığı öğrenildi.
Dinar'da şarampole giren TIR sürücüsü yaralandı

Dinar'da şarampole giren TIR sürücüsü yaralandı - Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıpları da yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde  kayarak şarampole giren TIR sürücüsünün yaralandığı bildirilirken detaylar da belli oldu. 

YAĞMURLU HAVADA YOLDAN ÇIKTI

Kaza, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.D., yönetimindeki  TIR, yağmurlu havadan kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolde çıktı. Direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi ile kontrolden çıkan TIR, ardından yol kenarındaki şarampole girerek durabildi. TIR'ın şarampole yuvarlanarak durabildiği kazada sürücü İ.D.'nin yaralandığı öğrenildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü ardından ambulans ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

TIR sürücüsü İ. D.'nin tedavisine devam edildiği öğrenildi.