Dinar'da şarampole giren motosikletteki 1 kişi yaralandı

Ülkemizde çeşitli illerden kaza haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Kazalar farklı nedenlerle meydana gelmeye devam ederken son olarak Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde de kaza olduğu öğrenildi.
Dinar'da şarampole giren motosikletteki 1 kişi yaralandı

Dinar'da şarampole giren motosikletteki 1 kişi yaralandı - Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelirken bu kazalarda can ve mal kayıpları da yaşanabiliyor. Afyonkarahisar'dan gelen bir son dakika haberine göre ise trafik kazası meydana geldiği öğrenildi. Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole giren motosikletteki yolcu olarak bulunan bir kişi yaralanırken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

DİNAR'DA TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Kaza, Dinar ilçesine bağlı Akçakköy yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Ç., idaresindeki motosiklet, sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıktı. Savrulan motosiklet şarampole girerek durabildi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan A.T.Ç., yaralandı. Olaya tanık olan vatandaşalr durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine ihbar etti.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. .Yaralanan şahıs çevredekilerin ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.