Dinar'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı!

Trafik kazaları ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada2 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Dinar'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı!

Dinar'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı! -  Ülkemizde yaşanan trafik kazalarına ilişkin haberler gelmeye devam ederken bu kazalarda çeşitli can ve mal kayıpları da yaşanıyor. Son olarak Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpıştığı bildirildi.  2 aracın çarpışma sonucu yaşanan trafik kazasında 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

DİNAR'DA TRAFİK KAZASI

Kaza, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S. A., idaresindeki otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kavşakta A. P., yönetimindeki otomobille çarpıştı. Yaşanan kazada sürücü A. P. ile A. Ç., yaralandı. Olayı gören görgü tanıkları durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralılar ardından çevredekilerin ihbarı üzerine  olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan A.Ç.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldığı açıklanırken durumunun ağır olduğu bildirilen A. Ç. hakkında ise henüz net bir açıklama yapılmadı.