Denizli'de yaşlı adam evinde ölü bulundu!

Denizli’de 60 yaşındaki adam aynı zamanda ofis olarak kullandığı evinde ölü olarak bulundu.
Denizli'de yaşlı adam evinde ölü bulundu!

Denizli’de yalnız yaşayan bir adam evinde ölü olarak bulundu. 60 yaşındaki M.F.K.’den bir süredir haber alamayan yakınları şahsın aynı zamanda ofis olarak kullandığı evine polis eşliğinde girdiler. Evde hareketsiz halde bulunan yaşlı adamın öldüğü tespit edildi.

Yaşlı adamın neden hayatını kaybettiği henüz belirlenemezken yapılacak olan otopsinin sonucu belli olacak. Herhangi bir husumetlisi olmadığı öğrenilen yaşlı adamın ölümünde şu ana kadar şüphe edilecek herhangi bir işaret bulunamadı.

YALNIZ YAŞIYORDU!

Olay, Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.F.K.’den (60) haber alamayan yakınları polis eşliğinde şahsın evine girdi. Eve giren ekipler yaşlı adamı hareketsiz halde buldu.

OTOPSİ YAPILACAK

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde M.F.K.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yalnız yaşadığı öğrenilen M.F.K.’nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Yaşlı adamın hayatını kaybetmesi ile alakalı olarak polisin soruşturma başlattığı bildirildi. Yakınlarının bilgisine başvurulurken yaşlı adamın kesin ölüm nedeni ile soruşturmaya yön verileceği bildirildi. Ölüm nedeninin belli olmasına göre soruşturmaya yön verilecek. Şu ana kadar elde edilen bulgulara göre gerçekleşen ölümde herhangi birisinin dahli bulunmuyor. Nihai karar için ise otopsi raporunun çıkması bekleniyor.