Denizli'de viyadükten düşen otomobilde 2 kişi yaralandı!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Viyadükten düşen araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralı olarak kazadan kurtuldular.
Denizli'de viyadükten düşen otomobilde 2 kişi yaralandı!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde oldukça dikkat çekici bir trafik kazası meydana geldi. Görenlerin şok geçirdikleri kaza bir otomobilin viyadükten aşağıya düşmesi şeklinde gerçekleşti. Kaza sırasında araçta 2 kişinin olduğu tespit edildi.

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ihbarda bulundular. Yapılan ihbar neticesinde bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araçta bulunan 2 kişiye müdahale ederken her iki kişi de kazayı sadece yaralanarak atlattılar.

VİYADÜKTEN DÜŞTÜ!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Üçgen kavşağındaki viyadükte seyir halindeki otomobil, aşağı düştü. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Kaza, Üçgen Köprülü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre viyadükte seyir halinde olan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil viyadükten alt geçide düştü.

Alt geçidin ortasında bulunan bariyerlerin üzerine düşen otomobilde bulunan sürücü ve yanındaki yolcu yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Üçgen’de trafik durma noktasına geldi.

Viyadükten düşen otomobilin düştüğü yerden kaldırılmasının ardından kazanın olduğu bölgede normal trafik akışına devam edildi. Kazayla alakalı olarak polislerin soruşturma başlattıkları bildirildi.