Denizli'de trafik kazası yapıp kaçan şoför kendisini ihbar etti!

Denizli’de bir motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olan trafik kazasına karışan ve sonrasında kaçan şoför saatler sonra teslim oldu.
Denizli'de trafik kazası yapıp kaçan şoför kendisini ihbar etti!

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde ikinci bir aracın olmaması üzerine polis ekipleri araştırma yaptılar ve olay yerinde bir başka aracın fren izine rastladılar.

Akşam saatlerinde ise kazaya karışan diğer aracın sürücüsü 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp kendisini ihbar etti ve Çivril ilçesindeki evinde jandarma ekiplerine teslim oldu. Korktuğu için kaza yerinden kaçan şoförün kazayı ilk ihbar eden kişi olduğu tespit edildi.

KAZA SONRASINDA KAÇMIŞTI!

Kaza, sabah saatlerinde Çivril Denizli karayolu Denizler kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; motosikleti ile seyir halinde olan A.B., Baklan Denizli kavşağında motosikletin hakimiyetini kaybederek sola savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin ilk müdahaleyi yaptığı kazada, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri sürücü A.B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Vefat eden sürücünün cenazesi, savcının olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

FREN İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Kaza bölgesinde inceleme yapan jandarma ekipleri, yaptıkları kontrollerde olay yerinde fren izlerine rastladı. Motosikletteki hasar ve yoldaki fren izlerinden başka bir aracın daha kazaya karışmış olma ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Jandarma ve Polis Bölge Trafik ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

TESLİM OLDU

Kazaya ilişkin çalışmaların sürerken, kazaya karışan diğer araç sürücüsü ise teslim oldu. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunan D.Y., jandarma ekiplerine Çivril ilçesindeki ikametinde teslim oldu. Çal İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen D.Y, ilk ifadesinde kazanın ardından korkması ve paniğe kapılması sonucu kaza yerini terk ettiğini ifade etti. Ayrıca kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ilk ihbarı da kendisinin yaptığını dile getirdi. Sürücünün jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Adliyeye sevk edildikten sonra çıkarılacağı mahkeme tarafından tutuklanması beklenen sürücü cezaevine gönderilecek. Ölümlü kaza olmasından dolayı mahkemeden tutuklu yargılama kararı çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.