Denizli'de tırın çarptığı otomobil takla atıp ters döndü!

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir tırın arkadan çarptığı otomobil takla atarak devrildi. Kazada otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.
Denizli'de tırın çarptığı otomobil takla atıp ters döndü!

Denizli’nin Buldan ilçesinde şans eseri sonuçları ağır olmayan bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Derbent Mahallesi kavşağında seyir halindeki tır aynı yönde giden otomobile arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisi ile otomobil önce takla attı ve sonrasında ise yolun sağında bulunan araziye devrilerek durabildi.

3 KİŞİ YARALANDI!

Kazanın olması ile beraber durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Kaza yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri otomobil içerisinde bulunan 3 kişiyi yaralı olarak araçtan çıkardılar. Yaralılara hemen orada ilk müdahaleleri yapıldı. Yaralı 3 kişi ardından ambulans ile hastaneye sevk edildiler ve durumlarının ağır olmadığı bildirildi.

TIR ARKADAN ÇARPTI!

Kaza, Denizli- Manisa karayolu Derbent Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M.C.'nin kullanmakta olduğu tır, seyir halindeyken aynı yönde gitmekte olan E.V. idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpışma sonucu kontrolden çıkan otomobil, takla atarak yolun sağında bulunan araziye devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü E.V. ile araçta yolcu olarak bulunan T.V. ve L.V. yaralı olarak Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekibi ise kazaya dair soruşturma başlattı. Tır sürücüsü ifadesinin alınması için karakola götürülürken kazaya dair bilgi de toplandı. Polis tarafından hazırlanacak dosya ile beraber ilgili savcılık kazaya dair nihai kararı verecek.