Denizli'de tır otomobili biçti 1 ağır 6 kişi yaralandı

Denizli Aydın yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında
Denizli'de tır otomobili biçti 1 ağır 6 kişi yaralandı

Bayram trafiği nedeniyle yollarda büyük bir yoğunluk yaşanırken meydana gelen yoğunluk trafik kazalarının sayısında da artış yaşanmasına neden oluyor. Söz konusu kazalardan biri de Denizli'de meydana geldi.

Denizli'de refüşü aşan tır binek araca çarptı. Sarayköy ilçesi Denizli - Aydın yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çarpışmanın etkisi ile tır şarampole yan yattı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi.

DENİZLİ'DE SON DAKİKA TRAFİK KAZASI!

Denizli’de tır ile otomobilin çarpıştığı kazada otomobil içerisinde bulunan 6 kişilik aile yaralandı. Otomobil sürücüsünün hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Kaza, Sarayköy ilçesi Denizli - Aydın yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre F.D. idaresindeki 22 PG 423 plakalı tır ile seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün hakimiyeti kaybettiği otomobil refüjü aşarak M.Ç. yönetimindeki 42 Y 5406 otomobile çarptı.

Çarpmanın ardından tır şarampole yan yattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü M.Ç., eşi Ö.Ç. ile çocukları M.Ç, D.Ç, E.Ç ve E.A.Ç. itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

kaza-2.jpg

Olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralı aile üyeleri ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süreliğine ulaşıma kapatılan yolda trafik alternatif güzergahlardan sağlandı.

kaza-3.jpg

Kazaya sebebiyet veren tır sürücüsü F.D. jandarma ekipleri tarafından kaza yerinde göz altına alındı. Hastaneye kaldırılan 6 kişilik aileden aracı süren baba M.Ç.'nin hayati tehlikesi olduğu açıklandı. Kaza hakkında güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.