Denizli'de tarladan dönen çifte silahlı saldırıda 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Denizli’nin Güney ilçesinde tarlada çalıştıktan sonra evlerine dönen çifte evlerinin önünde silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda kadın hayatını kaybederken kocası ağır yaralandı.
Denizli'de tarladan dönen çifte silahlı saldırıda 1 ölü, 1 ağır yaralı!

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Güney ilçesinde silahlı saldırı şoku yaşandı. Tarlalarına giderek çalışan çift evlerine döndüklerinde saldırının hedefi oldular. Tam evlerine girmek üzereyken kurşun yağmuruna tutulan çift kanlar içinde yere yığıldılar.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri silahlı saldırıya uğrayan çiftin ilk kontrollerini yaptılar. Talihsiz kadın bu saldırıda olay yerinde hayatını kaybetti. Kocası ise ağır yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı

TARLADAN EVE DÖNMÜŞLERDİ

Olay, Denizli’nin Güney ilçesi Üç Eylül Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tarladan evlerine dönen Y.A. ve C.A. (55) evlerinin bahçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

KADIN ÖLDÜ, KOCASI AĞIR YARALI!

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu çiftten C.A.’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Y.A. ise ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Y.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, eşi C.A.’nın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Öte yandan, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ve ya şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma çerçevesinde jandarma ekipleri çevrede görgü şahitleri aramaya başladılar. Ayrıca ailenin husumetli olduğu kişilerin olup olmadığı da araştırılıyor. Güvenlik birimlerinin kısa sürede şu anda faili veya failleri belli olmayan silahlı saldırıyı aydınlatması bekleniyor.