Denizli'de sürücüsünün çalıştırdığı araç alev topuna döndü

Denizli'de sürücüsünün marşa basmasıyla beraber binek araç bir anda alev topuna döndü.
Denizli'de sürücüsünün çalıştırdığı araç alev topuna döndü

Denizli'de meydana gelen olayda sahibinin çalıştırmak istediği araç bir anda alev aldı. Araç sahibinin anahtarı çevirmesi ile beraber arabadan bir anda dumanlar yükseldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi.

DENİZLİ'DEN ALEV ALAN ARACI İTFAİYE SÖNDÜRDÜ!

Denizli’de sürücüsünün çalıştırmak istediği araç alevlere teslim oldu. Araç yangını itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Olay, Çameli ilçesi Yeni Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde işe gitmek üzere otomobiline yöneldi. Sürücüsünün çalıştırdığı otomobilden bir anda alev ve dumanlar yükselmeye başladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa süreli müdahalesiyle araçta meydana gelen yangın kontrol altına alındı.

Yangın yapılan müdahale sonucunda kısa sürede söndürüldü ancak yine de büyük bir maddi hasar meydana geldi ve araç kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürürken kaza hakkında güvenlik güçleri tarafından soruşturma açıldı.