Denizli'de park halindeki araç yanarak küle döndü

Denizli'de sokak üzerinde park edilen araç henüz belirlenemeyen bir nedenle alev topuna döndü. Gece saatlerinde yaşanan yangın büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu.
Denizli'de park halindeki araç yanarak küle döndü

DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gece saatlerinde yükselen alevler büyük panik ve korku yaşanmasına neden oldu. Sahibi tarafından otoparka park edilen araç henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Dumanların yükselmesi üzerine vatandaşlar hemen güvenlik güçleri ile itfaiyeye haber verdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken nedeni henüz belirlenemeyen yangına yapılan ilk müdahale ile yangının otoparkta bulunan diğer araçlara sıçramaması için tedbir alındı.

DENİZLİ PAMUKKALE'DE SON DAKİKA ARABA YANGINI!

Denizli’de park halindeki otomobil alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle alevler diğer araçlara sıçramada söndürüldü. Yangın, Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesinde meydana geldi.

yangin-1.jpg

Edinilen bilgilere göre otoparkta park halinde bulunan otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa süreli müdahalesi sonucu alevler çevredeki diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alındı.

yangin-2.jpg

İtfaiye ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen ne yazık ki özel araç küle dönerek kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenini tespit edebilmek adına itfaiye ekiplerinin araştırma çalışması başlarken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.