Denizli’de otomobilin çarptığı yaşlı adam metrelerce savruldu! Olay yerinde can verdi
Olay Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. 22 yaşındaki H.Y’nin yönetiminde olan araç iftar için ekmek alıp yolun karşısına geçen 59 yaşındaki Alaattin Cunkuş’a çarptı.
Aracın çarpması ile metrelerce savrulan 59 yaşındaki adamın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişafak Mahallesi Mahallesi Ali Marım Bulvarı'nda meydana gelen kazada, H.Y. (22) yönetimindeki 34 RZE 87 plakalı otomobil, iftar için aldığı ekmeklerle yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki Alaattin Cunkuş'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan Alaattin Cunkuş, metrelerce ileriye düştü. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Cunkuş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü H.Y. gözaltına alınırken, Alaattin Cunkuş’un cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı.
METRELERCE SAVRULDU
Belediye fen işleri müdürlüğünde greyder operatörü olarak görev yapan Alaattin Cunkuş’un hayatını kaybettiği feci kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde araç trafiğinin yoğun olduğu sırada elindeki ekmeklerle yolun karşısına geçmeye çalışan Cunkuş’un orta refüje yaklaştığı sırada hızla gelen otomobilin çarptığı anlar yer aldı. Çarpmanın şiddetiyle havaya savrulan Alaattin Cunkuş’un metrelerce ileriye düştüğü, elindeki ekmeklerin ise farklı bir yöne fırladığı anlar da görüntülere yansıdı.
Kütahya’daki feci kazada otomobil ATV’ye çarptı: 1 ağır yaralı
Aydın'da yaşlı adamın şüpheli ölümü!
Uşak'ta hastane otoparkında silahlı kavga! 1 kişi tüfekle ağır yaralandı!
Ekipler olaya ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, sürücünün bugün adliyedeki işlemlerinin devam edeceği aktarıldı.