Denizli’de otomobile çarpan motosiklet metrelerce sürüklendi

Denizli’de feci bir kaza meydana geldi. Aktarılan son habere göre kontrolsüz bir şekilde yola çıkan motosiklet otomobil ile çarpıştı. Kazada motosikletin metrelerce sürüklendiği görülüyor.
Denizli’de otomobile çarpan motosiklet metrelerce sürüklendi

Feci kazanın Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi’nde meydana geldiği öğrenildi. Seyir halinde ilerleyen otomobil, kontrolsüz bir şekilde yola çıkan motosiklete çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet çarpmanın etkisi ile metrelerce savruldu. Sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Denizli’de yola kontrolsüz çıkan motosiklet otomobil ile çarpıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza anında motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulduğu görülüyor.

aw187417-01.jpg

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Kaza, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ahmet C, henüz plakası öğrenilemeyen otomobili ile cadde üzerinde seyir halindeyken ara yoldan çıkan Hüseyin İ, yönetimindeki motosikleti ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Hüseyin İ., hastaneye sevk edildi.

METRELERCE SAVRULDU

Kaza anını güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde yolda ilerleyen otomobile ara yoldan çıkan motosikletin süratle gelerek çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü metrelerce öteye savrulması dikkat çekti.

Ekipler, meydana gelen kazaya ilişkin soruşturma başlattı.