Denizli'de ölü bulunan Polonyalı turistin otopsi sonucu belli oldu

Denizli’de bir süre önce kaybolan ve cansız bedeni bir uçurumda bulunan Polonyalı turistin ölüm nedeni tespit edildi.
Denizli'de ölü bulunan Polonyalı turistin otopsi sonucu belli oldu

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de geçtiğimiz günlerde Polonyalı bir turist kaybolmuş ve cansız bedeni 24 saat sonra uçuruma yuvarlanmış şekilde bulunmuştu. 74 yaşındaki yaşlı kadının ölüm nedeni büyük bir merak konusu olurken Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Bölümü’nde otopsisi yapıldı.

Yaşlı turist kadının ölüm nedeni otopsi ile belirlendi. Yaşlı kadın önce kalp krizi geçirmiş ve ardından da dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlanarak hayatını kaybetmiş. Yaşlı kadının ölümünde herhangi bir şüphe bulunmaması nedeniyle soruşturmanın kapatıldığı bildirildi.

ÖLÜM NEDENİ TESPİT EDİLDİ

Antalya’da konakladığı otelden, Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti'ni görmek için yabancı bir kafileyle birlikte Denizli’ye gelen 73 yaşındaki Polonya uyruklu Maria Jolanta Latacz, 8 Mayıs Çarşamba günü öğle saatlerinde kaybolmuştu. Ören yerindeki Kleopatra Antik Havuzu'nda yüzen ve en son Hierapolis Antik Kenti'ndeki antik tiyatro çevresinde görülen yaşlı turist, ertesi gün Pamukkale ören yeri güney kapısına yakın bir konumda bulunan Domuzçukuru mevkiindeki dere yatağında ölü olarak bulunmuştu.

Cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırılan Maria Jolanta Latacz’ın otopsi işlemleri tamamlandı. Yaşlı kadının kalp krizi geçirmesi sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 75 metrelik uçurumdan yuvarlandığı tespit edildi.

74 yaşındaki Polonyalı turistin cenazesinin konsolosluk yetkililerine teslim edildiği bildirildi. Yaşlı kadının cenazesi Antalya üzerinden ülkesi Polonya’ya gönderilecek ve orada cenaze töreni düzenlenecek.