Denizli'de korkutan kazada 4 kişi yaralandı!

Denizli’de iki otomobilin karıştığı trafik kazasında araçlardan birisi savrularak otobüs durağına girdi. Kazada 4 kişinin yaralandığı bildirildi.
Denizli'de korkutan kazada 4 kişi yaralandı!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 4 kişinin yaralandığı bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın iki otomobilin birbirleri ile çarpışması şeklinde meydana geldiği belirtildi. Çarpışmanın etkisi ile araçlardan birisi savrularak yol kenarında bulunan otobüs durağına girdi. Kazanın geç saatte olması büyük bir facianın yaşanmasını engelledi.

Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaptı. Bu müdahalelerin ardından yaralılar ambulanslar ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu bildirildi.

DENİZLİ’DE KORKUTAN KAZA

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, savrulan bir otomobil otobüs durağına girdi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece 23.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Yenişafak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.Ö. idaresindeki otomobil ile A.İ.T. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolü kaybeden otomobillerden biri otobüs durağına çarptı. Kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazanın ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kazada yaralanan yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Trafik ekipleri kazanın olması ile beraber yapılan ihbarın ardından hemen bölgeye intikal ettiler. Kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatılırken kazanın neden gerçekleştiği belirlendikten sonra soruşturmaya yön verileceği belirtildi.