Denizli'de kontrolden çıkan araç 4 kişiye çarptı

Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç 4 kişiye çarparken 2 kişi ise aracın altında kalarak sürüklendi.
Denizli'de kontrolden çıkan araç 4 kişiye çarptı

DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan trafik kazası görenleri dehşete düşürdü. Direksiyon sürücüsünün hakimiyetinden çıkan SUV araç işe gitmek için taksi durağı önünde servis bekleyen işçilerin arasına daldı.

Aracın çarptığı 4 kişi çarpışmanın şiddeti le sürüklenmeye başlandı. Yaralılardan biri taksi durağı ile duvar arasına sıkışırken bir kişi ise aracın altında kaldı. Diğer yaralılar ise yola savruldu. Yaralılara ilk müdahaleyi taksi durağındaki şoförler yaparken yaralıların yardım çığlıkları yürekleri dağladı.

DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI!

Denizli’de kontrolden çıkan SUV araç, taksi durağına dalıp işe gitmek için servis bekleyen işçilere çaptı. Aracın tekerleri arasında ve duvar ile arasında sıkışan yaralıların feryatları yürekleri dağladı. Kaza, sabah saatlerinde Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi Antalya Yolu'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; seyir halinde olan SUV araç, iddiaya göre kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için manevra yaptı. Kontrol çıkan araç, yoğun sağındaki Ulus taksi durağına daldı. Süratli bir şekilde sabah işe gitmek için servis bekleyen işçilere çarpan araç, 4 kişiyi sürüklemeye başladı.

Yaralılardan 1’i çocuk 2 kişi çevreye savrulurken; bir yaralı araç ile taksi durağının duvarı arasında sıkıştı. Aracın tekerleri altında sıkışan ve vücudunda kırıklar oluşan yaralının feryatları yürekleri dağladı.

Aracın çarptığı yaralılara ilk müdahale ise SUV aracın çarptığı taksi durağının şoförleri tarafından yapıldı. Taksicilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye sevk edilirken kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı.