Denizli’de kırsal mahallede çıkan yangın korkuttu

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı kırsal bir mahallede çıkan yangın vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ilk olarak samanlıkta çıktığı ve kısa süre içerisinde büyüdüğü biliniyor.
Denizli’de kırsal mahallede çıkan yangın korkuttu

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı kırsal Yeniköy Mahallesi’nde meydana gelen yangının çıkış sebebi bilinmiyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü.

Kırsal mahallenin samanlık kısmında çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine ekipler ulaştı. Yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.

aw243728-02.jpg

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı kırsal mahallede, bir evin bitişinde bulunan samanlıkta çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı kırsal Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mahallede ikamet eden O.A.’ya ait evin bitişinde bulunan samanlıkta, gecenin ilerleyen saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanlıkta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

aw243728-04.jpg

TAHLİYELER YAPILDI

Yangının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesi üzerine, bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hızlı müdahale sayesinde yangını evin diğer bölümleri ve çevredeki yapılara sıçramadan kontrol altına aldı. Bir taraftan itfaiye ekiplerine yardımcı olan mahalle sakinleri, diğer taraftan ise samanlık ve yakındaki ahırda tahliyeler gerçekleştirdi.

Yangında yüzlerce saman balyasının yanıp kül olduğu ifade edilirken, büyük maddi hasarın oluştuğu öğrenildi. Ekiplerin yangına ilişkin soruşturma başlattığı öğrenilirken, yangının çıkış sebebinin soruşturmanın tamamlanmasının ardından belli olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı