Denizli'de kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi!

Denizli’de gerçekleşen trafik kazasında kask takmadığı tespit edilen ehliyetsiz genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Denizli'de kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi!

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de bir gencin yaptığı ihmalin bedeli hayatını kaybetmek oldu. Merkezefendi ilçesinde Sümer Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Genç motosiklet sürücüsü önündeki kamyoneti geçmek isterken motosikletin hakimiyetini kaybederek savrulup kafasını kaldırım taşına vurdu.

Gerçekleşen trafik kazasının ardından ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Ekiplerin ilk belirlemelerine göre 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaza yerinde kaybetti. Ayrıca gencik kasksız bir şekilde motosiklet sürdüğü ve ehliyetinin de olmadığı tespit edildi.

FECİ KAZA HAYATTAN KOPARDI!

Kaza, Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre B.G. (18) motosikleti ile seyir halindeyken, önündeki kamyoneti geçmek istediği esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti. B.G., motosikletten savrularak kafasını kaldırım taşına çarptı. Motosiklet ise metrelerce ileriye savruldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu B.G.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemelerde ehliyetsiz olduğu anlaşılan genç motosiklet sürücüsünün kaza anında da kafasında kask bulunmadığı belirlendi.

Olay yeri inceleme ve savcı tarafından yapılan çalışmaların ardından gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak yetkili birimlerce soruşturma başlatıldı. Gencin ailesine acı haber verilirken ailenin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne giderek çocuklarını görmek istemeleri yürekleri dağladı. Aile üyeleri yakınları tarafından güçlükle teskin edilirken trafik ekipleri kasksız bir şekilde motosiklet sürülmemesi konusunda genel bir uyarı yaptılar.