Denizli'de ışık ihlali yapan sonucu araçla motosiklet çarpıştı 2 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kırmızı ışık ihlalinin neden olduğu trafik kazası kameralara yansıdı.
Denizli'de ışık ihlali yapan sonucu araçla motosiklet çarpıştı 2 kişi yaralandı

Araç ve motosiklet sürücülerinin trafikte en çok ihlal ettikleri kuralların başında yer alan kırmızı ışık ihlali Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kazaya neden oldu. İşlek kavşakta yaşanan trafik kazası kırmızı ışıkta bekleyen bir diğer aracın araç kamerasına yakalandı.

Kavşakta ışık ihlali yapan araç ve elektrikli motosiklet çarpışırken motosiklektte yer alan 2 kişi çarpışmanın etkisi ile yola savruldu. Kazazedelere ilk müdahale olay yerindeki diğer sürücüler tarafından yapılırken yolda kısa sürede yoğunluk yaşandı. Gelen ambulansla motosiklet sürücüsü ve yolcusu hastaneye kaldırılırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI!

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kavşakta ışık ihlali yapan otomobil ve elektrikli motosiklet çapıştı. İki kişinin yaralandığı kaza, kırmızı ışıkta beklemekte olan diğer bir aracın kamerasına yansıdı. Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Süleyman Demirel Caddesi’nde hızla ilerleyen Tofaş marka otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçtiği esnada yine kavşakta ışık ihlali yaptığı belirtilen ve Yusuf Aydemir Caddesi’ne geçmeye çalışan elektrikli motosiklete çarptı.

kaza-1.jpg

Şiddetli çarpışma nedeniyle elektrikli motosiklette 2 kişin yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Elektrikli motosikletten yola savrulan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlarda maddi hasar oluştu.

kaza-2.jpg

Öte yandan soruşturmanın devam ettiği kazanın yaşandığı anların görüntüsü ortaya çıktı. Kırmızı ışıkta bekleyen başka bir aracın iç kamerasına yansıyan görüntülerde, araçların ışıklar beklediği esnada otomobilin hızla yola devam ederek, gene ışık ihlali yaptığı öne sürülen elektrikli motosiklete süratle çarptığı anlar yer aldı.

Motosikletin üzerinde seyir halinde bulunan sürücü ile yolcu çarpışmanın etkisiyle yola savrulurken bu anları kayıt altına alan araç ise kendisine yeşil ışığın yanmasının ardından yoluna devam etti. Kaza sonrası yolda tedbir alınırken araçta da maddi hasar geldiği, yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati risklerinin bulunmadığı ifade edildi.