Denizli’de çıkan yangında müstakil ev küle döndü

Denizli’de müstakil bir evde yangın çıktı. Çıkan yangın paniğe neden olurken, yangının evi resmen küle çevirdiği görüldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü.
Denizli’de çıkan yangında müstakil ev küle döndü

Olay Denizli’nin Bekilli ilçesinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Gece saatlerinde henüz sebebi bilinmeyen bir durumdan dolayı çıkan yangın ilk olarak çatı katında görüldü.

Çatı katından yükselen alevleri gören çevre sakinleri durumu hemen ekiplere haber verdi. İtfaiye ekiplerinin hemen müdahale ettiği yangında şans eser ölen ya da yararlanan olmadı.

BİNA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Denizli'de müstakil evde meydana gelen yangın paniğe sebep oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bina kullanılamaz hale geldi.

aw224262-02.jpg

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

Yangın, Denizli'nin Bekilli ilçesi Sırıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde müstakil bir evin çatı katından alevler yükselmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, ev sahipleri korku dolu anlar yaşadı. Alevlerin etkisinde kalan bina kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni yapılan incelemeler sonrasında netlik kazanılacağı öğrenildi.

Ekiplerin yangına ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangında tek teselli ölen ya da yaralanan olmaması oldu. Ekiplerin araştırması sonucunda yangının çıkış nedeni öğrenilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı