Denizli'de babasını bıçaklayan genç ormanlık alanda ölü bulundu

Denizli Merkezefendi ilçesinde babasını bıçakla yaralayan genç ormanlık alanda ölü olarak bulundu...
Denizli'de babasını bıçaklayan genç ormanlık alanda ölü bulundu

Denizli Merkezefendi'de son derece acı bir olay yaşandı. Aralarında çıkan tartışma sonucunda babasını bıçakla yaralayan genç daha sonra olay yerinden kaçtı. Kayıp olarak aranan gencin cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki aralarında çıkan tartışma sonucu babasını bıçakla yaralayan genç, ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi.

BABASINI BIÇAKLAYAN GENÇ İNTİHAR ETTİ!

Edinilen bilgiye göre; dün gece Gümüşler Yeni Mahalledeki evlerinde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı babası M.G. ile tartışan E. G., tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından babasını omuzundan bıçaklayarak yaraladı.

Hastanede kaldırılan baba tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Babasıyla yaşadığı tartışmanın ardından Şirinköy Mahallesi’ne giderek ormanlık alanda kendisini asarak canına kıyan E.G., bugün ölü olarak bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin yapmış oldukları incelemenin ardından hayatını kaybettiği belirlenen E.G.'nin cansız bedeni otopsi işleminin yapılabilmesi için adli tıp morguna kaldırıldı. Talihsiz gencin cenazesinin öğle namazından sonra toprağa verileceği belirtilirken güvenlik güçlerinin olayla ilgili başlatmış olduğu soruşturma ise sürüyor...